Nieuwbouw

Als specialist in sleutel-op-de-deur nieuwbouw, realiseren wij uw nieuwbouw. Wij nemen het volledige project in handen en coördineren alles van A tot Z. We begeleiden en adviseren u in het maken van keuzes: van buitenmaterialen tot vloeren, ramen, kleur en design van tegels, badkamers en keukens.

Wij plaatsen uw nieuwbouw vanaf 900,- euro per vierkante meter. Dit wordt bepaald per project en is afhankelijk van uw wensen. Elk project voeren wij uit in alle eerlijkheid, volgens de afgesproken deadlines, vertrouwen en kwaliteit. SN Group koopt en verkoopt zelf grond om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Badkamerrenovatie

Uw badkamer renoveren? SN Group realiseert uw droombadkamer van A-Z. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in verschillende stijlen en indelingen. Van landelijk en klassiek tot modern en minimalistisch.

Wij bieden u één aanspreekpunt voor de volledige afbraak, gyprocwerken, betegeling, vloerlegging en plaatsing van sanitair en elektriciteit. Wij zijn de geschikte aannemer voor uw badkamer.

Dakwerken

Aanleg en bekleding van allerhande daken voor zowel bij uw nieuwbouw als renovaties. Al meer dan 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en herstel van alle soorten daken. U kunt bij ons terecht voor zowel hellende als platte daken en isolatie dakwerken. De dakbekleding is afhankelijk van de stijl van de woning en kan variëren.

Hellend, plat, roofing of leien? Ons uitgebreid team van ervaren stielmannen gaat voor niets minder dan topkwaliteit.
Dakbedekking leggen, dakrenovatie uitvoeren, dakisolatie plaatsen, dakgoten en afvoerbuizen plaatsen.

Renovatie

Voor kleine of grote renovaties kan u altijd bij ons terecht. Wij zijn uw centraal aanspreekpunt en doen zowel de afbraak als renovatie van uw woning. U kan bij ons voor alle vragen terecht. We zijn gespecialiseerd in totale renovatie en nemen het volledige project in handen. Wij Begeleiden u bij het verkrijgen van nodige vergunningen, premies, architecten.

Al onze renovatiewerken worden uitgevoerd tegen de hoogste kwalitatieve standaard en dit voor een schappelijke prijs. Samen met de u bespreken wij het project en bieden u tal van mogelijkheden.
Uitslijpen en hervoegen van gevel en schoorstenen, zolderrenovatie, badkamerrenovatie, renovatie woning, nieuwe indeling in woning, garage ombouwen, afbraakwerken, muren bijplaatsen of verwijderen, voegen, bezetten, betegelen, valse plafonds, MDF afwerking en omkasten.

Afspraak of Offerte?

Kom langs in onze showroom of wij komen langs op afspraak.
Vraag vrijblijvend een offerte.

U heeft altijd één aanspreekpunt.

Ramen & Deuren

Ramen en deuren bepalen grotendeels de look van uw woning. Wij bezorgen en plaatsen voor u ramen en deuren van topkwaliteit. Bovendien bespaart u ook nog eens op uw energiefactuur door het isolerende effect van onze ramen.

Al onze ramen en deuren worden geleverd in hout, PVC en aluminium. SNGroup biedt ramen aan van vier internationale profielconstructeurs. Onze mensen verzorgen de correcte en professionele installatie van uw ramen.

Schrijnwerken

Wij zijn uw vakman voor al uw schrijnwerken bij zowel nieuwbouw als verbouwingen. Binnendeuren, MDF-maatwerken, houten vloeren, keukens of gyprocwerken. Wij helpen u graag.

Massieve materialen, oude materialen, dragende constructies, maatwerk, houten constructies, hout restauratie, dak timmering... Met alle schrijnwerken kunnen we u helpen voor zowel binnen als buiten.

Gevelwerken

Voor gevelwerken van uw gebouw kan u bij ons terecht. Heeft uw gevel loskomende voegen, vochtproblemen of is er nood aan isolatie? Is uw gevel toe aan een opknapbeurt? SN Group kan u helpen met al uw gevelwerken.

Alle gevelwerken worden uitgevoerd vanaf 100,- euro per vierkante meter, afhankelijk van de dikte van uw isolatie.

Totaal Afwerking

SN Group kan u een totale afwerking van uw bouwproject aanbieden. Vaak dient de ene aannemer te wachten op de andere met als gevolg dat de hele planning aangepast dient te worden en u als klant achterblijft met een onafgewerkt eindresultaat. Net hier ligt onze sterkte deze problemen te allen tijde te vermijden door alle afwerkingsgebieden onder ons eigen dak uit te voeren.

Bij SN Group staan onze eigen mensen dagdagelijks in voor onder meer renovatiewerken, sleutel-op-de-deur realisaties, gypocwerken, schrijnwerken, plaatsing van ramen en deuren, algemene renovaties van woningen en appartementen...

Versterking

Onze Partners

SNGroup Partners